Yritys

Sävymedia on tamperelainen yritys, joka tuottaa ketterästi IT-palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Taustapiruna häärin minä, Viljasen Ville. Kokemusta IT-alalta löytyy yli kymmenen vuotta ja siinä ajassa ovat tutuksi tulleet niin käyttötuki, ohjelmistokehitys pikkuprojekteista valtaviin kokonaisuuksiin kuin monenlainen muu tekeminen.

Voisin siteerata tähän pitkän listan osaamiani tekniikoita, mutta ne harvemmin kiinnostavat asiakasta sellaisenaan. Sen sijaan asiakasta ehkä kiinnostaa se, että hommat hoidetaan kunnolla ja mieluusti vähän paremminkin – sillä tavalla, kuin olisin itse asiakkaan roolissa – olipa kyseessä tulostimen asentaminen tai räätälöity palvelinsovellus. Myös hinnat ovat kilpailukykyiset.

Yksi tunnetuimpia hokemiani on “jos ihmiskunta on käynyt kuussa, niin kai tällainen IT-projektikin on mahdollista tehdä kunnolla”. Vaikka et olisi tähtitieteestä kiinnostunut, mutta tarvitset osaavaa tekijää, olehan yhteydessä.

Ville

-Ville

PS. Niistä tekniikoista vielä pari sanaa. Sävymedia ui sujuvasti niin Windows- kuin Linux-maailmassa, niin työasemien, palvelimien kuin mobiililaitteiden osalta. Uteliaalla ja oppivalla asenteella pääsee pitkälle.